Mycket tankeverksamhet

Publicerat i: Allmänt skola, tankar
Vilken dag det har varit idag.
Huvudet är fullt av tankar och för första gången på riktigt länge känner jag för att sitta vid bloggen och bara skriva ner allting i flertalet tidsinställda inlägg.
 
Idag hade vi en sorts föreläsningsdag i skolan. Framtidsresan kallades den och för att sammanfatta innehållet kort handlade den om skogsindustrin och vad vi elever ville med framtiden. För mig som är ganska intresserad av skog då min mamma äger en hel del skog som är halva hennes inkomst var det här spännande. Yrket jägmästare, som jag tidigare tänkt på och varit intresserad av, blev ännu mer intressant och det känns mer och mer rätt. Förhoppningsvis kommer det att fortsätta att kännas så här bra, för då... Då kanske jag faktiskt vet vad som kommer att hända med mitt liv i framtiden.
 
Nog om det. Efter en förmiddag spenderad sådär hade min klass två timmars håla. Jag och två andra i min klass satt på biblioteket, drack kaffe och stresspluggade lite för biologiprovet som väntade. Även en del franska blev igenomgådd för morgondagens prov. När det väl var dags för biologiprov skrev jag det på en halvtimme för att hinna med en två timmars tidigare buss. Jag vet, jag vet... Men jag kände mig faktiskt klar och nöjd med min insats. Tog bussen hem med min bästa vän, kom hem och red dressyr på Bea. Bea var superfin idag och mamma kom hem efter en stund och tog lite bilder som jag lägger upp när jag gått igenom och redigerat lite.
 
Alla tankar snurrar omkring i hjärnan och ni kan förvänta er lite roligare inlägg de närmaste dagarna.
/Juli