NY BLOGG

Publicerat i: Allmänt
 NYA BLOGGEN: FORCEBACKA
 
Nytt år, nytt jag känns gammalt.
Ny inspiration, ny blogg känns mer fräscht i denna situation.
 
Med musik i bakgrunden sitter jag med en blodapelsin i ena handen. Ja, jag skrev blodapelsin. Trots att de oftast är alltför sura och inte alls min smak envisas min kära fader att köpa dessa röda apelsiner så här sitter jag. Som vanligt står en alldeles för stor kopp med te bredvid mig som snart kommer få mig att behöva springa till toaletten. Varför denna långa bakgrund som inte leder någonstanns alls? Ska jag vara ärlig vet jag inte. Jag har helt enkelt saknat att blogga. Så. Himla. Mycket.
 
De senaste månader utan blogg har varit några av de stressigaste i mitt liv. Skolan har effektivt ätit upp all min lediga tid och jag är såhär nära att bryta ihop hela tiden. Som tur är har jag endast brutit ihop ett fåtal gånger och har då fått ta tag i sopkvasten och sakta sopat ihop de söndriga bitarna innan jag kunnat slarva tillsammans dem igen. Dåliga metaforer åsido, ja, senaste tiden har varit lite jobbig. Hursomhelst så börjar jag se ljuset igen och trots att min ena kompis räknade ihop våra kvarvarande prov till den hemska summan 21 (på 16 veckor) så känns det lite bättre när snön smält bort och det går att rida igen.
 
Båda hästarna har haft vintervila. Speciellt Bea stod i tre veckor och skräpade. Gissa om det var... intressant att sätta igång henne igen? Svar: ja. Det var en upplevelse där mitt hjärta fastnade i halsgropen och jag var bara rädd för mitt liv cirka fyra gånger när hon flög i luften och satte iväg i galopp. Mitt korta hästuppehåll gjorde mig lite smågalen men jag hann ändå vila upp mig en del. Så nu är jag tillbaka igen, full av inspiration och nya tankar. Detta tänkte jag alltså dela med mig av till er. Hoppas att någon lyckas hitta hit nu, haha.
 
Just nu har jag ambitionen att lägga upp något åtminstonde en gång per dag, men vi får se hur det blir med det. Känner jag mig själv rätt kommer det antingen bli tre inlägg om dagen eller ett halvt varannan dag.
 
 
Kommentera 2
Visa fler inlägg