Tänk lite då

Publicerat i: Allmänt
Vet ni vad jag blir väldigt arg över?
Folk som envisas med att trycka sina åsikter på en utan att tänka.
 
Det riktigt frustrerar mig när folk tror på vad som helst. Ni har säkert alla sett alla satirsidor som flitigt delas på t.ex. facebook. Artiklar om bland annat hur feminister vill straffa män med skägg och hur vissa skolor förbjuder svenska flaggans färger delas mer än flitigt och vissa väljer att tro på vartenda ord. Att rubrikerna i högerspalten även pratar om hur Zlatans näsopperation på 5 miljarder och att storken kommer med barn ignoreras och istället läser vissa personer de noga valt orden och blir arga över samhället.
 
Länken till "artiklen" delas på facebook med några IQ-befriade meningar om hur det har gått för långt. Och någonstans där sitter jag sen och skrollar uttråkat igenom facebook, läser igenom alla dumma kommentarer en falsk sida dragit upp. Folk som vill bestraffa feminism, folk som på riktigt tycker att alla muslimska män är våldtäcksmän. Folk som helt enkelt tror på allt de läser, bara det stödjer deras åsikter om hur sjuk världen blivit och hur mycket bättre allt var förr när endast blonda och blåögda människor bodde i Sverige och när kvinnorna stod lamt och lagade mat i köket.
 
Vet ni vad jag blir väldigt arg över? Människor som vägrar se andra människors lika värde och skyller på artiklar de läst på internet vars trovärdighet är lika stor som Kim Jong-Un.
 
Människor som människor.
#1 - - Alice:

Tycker det är sjukt att inte alla människor ser alla människors lika värde som något som är självklart. Om något här i världen är självklart så är det att alla människor har samma värde. PUNKT.

Svar: Eller hur, blir lika ledsen varje gång...!
Juli