Nej, nej, nej.
Jag får inte bli sjuk nu, jag har helt enkelt inte tid. Dock känner jag hur min hals förbereder sig för att plåga mig de närmasta dagarna. Har jag feber imorgon stannar jag hemma och vilar, för jag måste vara frisk på tisdag och torsdag. Prov fuckar både med mitt huvud och min hälsa, jag svär.
På riktigt, igår läste jag en hel bok på 410 sidor på ca 5h. Jag hade tråkigt och min hjärna var mos efter att ha pluggat så jag bara satte mig ner.

 
Jag hoppas innerligt på att min dumma hals vill vara okej imorgon.
/Juli
 
Kommentera 2

Uteritt i morgonsolen

Publicerat i: Allmänt, Ridning Uteritt, skog, skogsrunda, ute, uteritt
Idag var det morgonsol fram till klockan tio. 
Jag och Pelle tog oss ut vid nio-tiden. Mina tankar var inställda på en 1,5-1,75h runda men det var inte världen. Det var underbart väder, kyligt, klart och torrt i luften.

I vilket fall som helst kom vi förbi en del obehagliga ställen där Pelle tog det lugnt trots att han var så pigg. Han brallade till och med på ett ställe, vilket jag inte kan komma ihåg att han gjort någon gång tidigare då jag ridit honom. Sötaste hästen. 
Världen ville som sagt inte att det skulle bli långt, för att där jag skulle rida in fanns idag en stängd grind. Vi fick helt enkelt rida förbi grinden och sedan vända och rida tillbaka hem. Det blev i alla fall en runda på ca en timme men jag hade sett fram emot en längre runda. Runt omkring oss hördes ibland skott, vilket var lite obehagligt. Usch, jag hoppas jägarna försvinner ur skogarna snart.

Fin sol :)
 
Ha en bra första advent!
/Juli
Kommentera 1

Hon är ganska söt ändå

Publicerat i: Allmänt, Foto bea, foto, fotografi, ljus, sol
Och det är tur ändå. 
Det var underbart ljus så jag rusade ut med min kamera, vad som helst för att slippa kemin under några minuter. Pelle stod med rak hals och var inte alls på modellhumör så Bea fick all uppmärksamhet.
Lägger upp några fler bilder under veckan.

 
Nu måste jag fortsätta med mitt plugg..
/Juli
Kommentera 6
Visa fler inlägg