En dag gjorde jag faktiskt en videoblogg som jag aldrig lade upp här. 

Kommentera 0

Tillbaka

Publicerat i: Allmänt bloggpaus, morgon, tillbaka
Gud, det känns så konstigt att logga in på bloggen igen.
Men nu när jag väl sitter här, ja, då har jag ändå saknat det.

Igår red jag och mamma hem hästarna ifrån betet där de tjockat till sig *hosthost* ganska ordentligt. De tyckte att det var supermysigt att äntligen få komma ut igen, när de nu stått i åtta dagar. Jaja, konditionen är ju knappast förlorad, endast... formen.

Själv då? Hur mår jag? Jo, jag mår PRIMA. Visserligen lite av en käftsmäll att komma hem till Sverige igen. Allting är så grönt!! På ett bra sätt, såklart. Det här landet vi lever i är verkligen vackert. Tror att jag kommer att lägga upp lite bilder ifrån resan till Fuerteventura senare, men just nu vill jag bara säga hej. Troligtvis kommer lite förändringar ske här på bloggen, bland annat funderar jag just nu på att övergå till mer dagbok/livsstil/vardags/tanke blogg med mycket inslag av hästar. Detta för att jag känner att bara driva en hästblogg kräver ganska mycket hästmaterial och jag känner att jag inte riktigt har allt som krävs för det. Dock kommer det ju bara bli som de flesta andra bloggar som skriver om både vardag och hästar ;)

Tjocka Bea igår :-)
Jag på Fuerteventura. Dånt hat on me swag.
Kommentera 3

En veckas vila

Publicerat i: Allmänt tankar, vila
När jag och min familj nu är påväg till Fuerteventuras varma sommarvindar och mjuka havsvågor..
..Då ser hästarna fram emot en veckas gräsätande i en stor sommarhage.
 
Ja, de ska få en liten time out ifrån allt jobb. Bea brukar må så himla bra av vila och jag tror inte direkt att Pelle kommer att må dåligt av det. Men, jag har tänkt lite. Om hästarna mår bra av pauser och vila tror jag även att andra saker och personer gör det. Ja, jag pratar om bloggen.
Min plan har hela tiden varit att skriva en massa inlägg nu innan resan och ha något komma upp varje dag men jag är inte längre sugen på det och har nästan bestämt mig för att låta bloggen vila i en vecka.
 
Jag har inte tagit någon blogg paus med den här bloggen och jag känner att inläggen är nästan lite tvingade just nu. Alltså tar jag en vila ifrån bloggen på söndag och låter bloggen eka (typ) tom till söndagen efter. Vet inte riktigt om den kommer att bli helt tom, men nästan.
 
Kommentera 4
Visa fler inlägg